CONTENT

Här hittar du information, tips och råd inom Social Media Marketing i form av White Papers från partners, intervjuer och kurser.

Lyckas med ditt innehåll på sociala medier

Hur kan data i sociala medier hjälpa dig att skapa en riktigt bra innehållsstrategi? Ladda ner e-boken "Lyckas med ditt innehåll på sociala medier" och få reda på svaret. 
Ladda ned e-boken här.

Certified Social Media Manager

Vill du vässa till ditt CV och lyfta ditt företag till nya höjder? Denna utbildning är för dig/företag som vill ta din närvaro i sociala medier till nya nivåer, med en tydlig koppling till faktisk affärsnytta. Med hjälp av en tydlig digital strategi kan du både stärka kundlojaliteten, generera fler konverteringar och öka lönsamheten genom sociala medier. Utbildningen resulterar i en certifiering som Social Media Manager.
Läs mer om utbildningen här

Praktisk kriskommunikation i sociala medier

Din organisations varumärke och anseende kan snabbt råka illa ut i en uppkommen kris. Fel hanterat kan kriser förvärras och späs på. I denna heldagskurs får du kunskap och verktyg för hur man minskar risken för kriser och minimerar omfattningen och skadan som redan uppkomna kriser kan orsaka.

Läs mer om kursen här

Annonsering på Facebook och Instagram

Vi arrangerar kurser på både grundnivå samt fördjupning. Kursen går igenom hela processen att skapa en kampanj, med fokus på målsättning, olika sätt att segmentera målgruppen, och olika annonsformat.

Läs mer om kursen här

Kundtjänst i sociala medier

Finns ert företag i sociala medier? Då har ni, vare sig ni vill eller inte, redan en kundtjänst i sociala medier. Frågan är hur bra ni är på att möta kunderna där de är. Genom kursen får du lära dig hur du sätter upp och hanterar en kundtjänst i sociala medier som ger trovärdighet och nöjdare kunder.

Läs mer om kursen här