Partners

Red Pine erbjuder molntjänster för att stödja smart kundinteraktion med hjälp av AI i realtid. Vi har sett en direkt effekt av våra tjänster hos våra kunder på mellan 25 % till 100 % ökad kundinteraktion och ofta möjliggör vi helt nya sätt att utnyttja en hemsida eller en kundtjänst. För att få en bra tjänst fokuserar vi på två saker: anpassad AI för varje tillämpning och enkelhet i att använda våra tjänster. Besök gärna vår hemsida för mer info: www.redpine.se. Red Pine är en start-up som ägs av konsultföretaget Random Forest.


LINK Mobility Group är Europas största leverantör av mobila kommunikationslösningar. Vi erbjuder mobilkommunikation, mobila lösningar och mobil datainsikt- mobilt är den gemensamma nämnaren.

Vi är med och skapar framtidens kundrelationer!


Konferenser kräver ofta stora insatser i form av arbete, tid och ekonomi. Du som väljer att anordna en konferens vill förmodligen få ut så mycket som möjligt av den. Om du lyckas engagera och samtidigt ta till vara de stora kunskaper, skiftande erfarenheter och insikter som ryms hos deltagarna har du mycket att vinna. Interaktiva möten erbjuder konferensapp, effektiva mötesformat och seniort stöd till dig som arrangör. Du kan antingen köpa en helhetslösning eller bara delar av vårt erbjudande. Till exempel en eventapp. https://interaktivamoten.se/event-app


Parajett erbjuder sina kunder effektiv kommunikation i både tryckt och digital form. Vi tar ansvaret för kundens hela kommunikation, oavsett kanal. Vårt huvudkontor finns i Landskrona. Vi har också försäljningskontor i Göteborg, Oslo och Stockholm. Produktion sker i Landskrona och Oslo. Parajett är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001. För mer information besök: www.parajett.se


PÅ Media är en prisbelönad kreativ produktionsbyrå med inriktning på tryckt och digital kommunikation. Vi sitter med eget tryckeri och storformatsproduktion i Stockholm. PÅ Media står för hög kvalitet, service, leveranssäkerhet och en tydlig miljöpolicy. De är FSC®-certifierade av Rainforest Alliance.


Become a partner
If you would like to joins us as a partners at Customer Loyalty Conference Gothenburg 2017, please contact Mats Gustafsson at +46 8 642 21 90 or .

Available Partner Packages
Platinum Partner Package including 15 One2One (1 available)
Gold Partner Package Including 10 One2One (2 available)
Silver Partner Package (5 available)
 
See what's included in our partner packages

Read more about the conference

A selection of previous partners: